Despre probleme cu glanda tiroida (Partea 2)

Un factor care seacă de energie și care duce la boala tiroidiană poate fi un copil problematic. Dacă părinții nu și-au învațat copilul să se adapteze la viață, atunci în perioada unor situații grele, lungi și dureroase aceștia vor arunca energia în mod constant pentru salvarea copilului și acest lucru poate duce la tulburări hormonale.

La nivelul câmpului, se vede deseori cum deformările structurilor de câmpale unui copil problematic sunt legate de glanda tiroidă a părintelui prin filamente subțiri. Aceasta înseamnă că o reacție incorectă la stresurile din viața personală s-a transmis copiilor și acum se reîntoarce. În cazul în care copilul nu depășește situația care îi este dată în plan subtil, părinții sunt responsabili pentru greșelile lui. Atunci când copilul este mic, acest lucru este abia vizibil, dar atunci când apare pubertatea și reacția emoțională incorectă a copilului la evenimente viitoare începe să distrugă sufletele viitorilor săi copii, atunci părinții încep să aibă probleme grave de sănătate, în cazul de față – cu glanda tiroida. În plus, dacă înainte, când problemele nu îi priveau pe copii, medicamentele ajutau tiroida bolnavă, iar acum medicamentele pot să nu aibă niciun efect. Totuși, medicamentele pe care le ia omul nu-i poate vindeca copiii și nepoții săi.

Medicamentele nu îmbunătățesc caracterul unei persoane și nu îi schimbă atitudinea față de viață.

Dacă glanda tiroidă nu face față încărcăturii atunci, pentru a evita distrugerea acesteia, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să opriți pierderea de energie. Este necesar să oprim toate activitățile, avem nevoie de o dietă, de exerciții fizice mai blânde, de o eliberare interioară de la toate problemele.

Ulteriori, trebuie să treceți din nou prin toate situațiile dureroase și ce vă tratează care v-au fost date prin intermediul persoanei iubite. Trebuie să învățați să acceptați pierderea fericirii umane, trebuie să vă faceți un reflex de păstrăre a iubirii. Trebuie să ne rugăm tot timpul pentru sine și pentru proprii urmași.

Noi trebuie să învățăm să simțim voia Divină – ca fiind primordială, să eliberăm omul iubit la interior, să eliberăm toate pretențiile față de acesta și toate fricile pentru el. Omul iubit trebuie să dispară periodic ca partener de sex și să fie perceput ca un prieten, frate, copil. Plăcerea trebuie să fie înlocuită cu detașarea, atunci iubirea nu se va transforma în atașament și nu va aduce chinuri fizice și sufletești.

Fragment articol din cartea “SANATATEA OMULUI” de Serghey Nikolaevici Lazarev

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>